2011. április 27., szerda

Mizu az OTDK-n?

Natehát… A physx-on-stage blog elsöprő sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy mi is megörökítjük OTDK-s kiruccanásunk fontos eseményeit.
A vonatozás egész jól indult, aztán egy állomásnyi út alatt összeszedtük azt a negyed órás késést, ami miatt persze lekéstük az IC csatlakozást. A gyorsvonatot sikerült éppen elérni, de a plusz egy óra menetidőnek hála Debrecenbe érve már eléggé szenvedtünk. Mondjuk ehhez az is hozzájárult, hogy az út elején valaki idézett a Mizuból, és ez addig fajult, hogy Timi holnap el fogja sütni, hogy „Akkor használok szélessávú fényforrást, ha úgy van, és általában úgy van…”
Kiderült, hogy Gergő tagozatában Iglói a zsűrielnök. Naperszehogy ebédkor a mellettünk lévő asztalhoz ült… Amikor Jani telefonjával le akartuk fényképezni, akkor – miközben azon gondolkodtunk, hogy hogy lehet levenni a zárhangot -, Timi hangosan megjegyezte, hogy „Statfizen is ezzel fényképeztél…” Gergő ebéd után újragondolta a tejszínes kávé fogalmát, a tejszínes edényként beleejtette a kávéba; a kép majd érkezik.
A főiskola környéke nagyon profi, minden egy helyen van: a koli, ami Campus Hotel néven fut (még ilyen feliratú törölközőt is kaptunk…), a kajálda és az összes tanítási épület. Most megyünk a városba körülnézni. Aztán meg TDK-zunk az ágyban... :)
Stay tuned, illetve be patient! :P  

1 megjegyzés: